En liten snabbis…

Jag har inte tid att sitta här. Eller jo, det handlar lite om prioritering.. Men i alla fall… ;o)
Drog på mig gårdagens sunka tröja imorse för jag skulle ju hoppa in i duschen efter frukost… Var tanken… Nu har jag hunnit tvätta, rensa min och Emilias garderob plus en stor klädkasse och lite annat men nån dusch har ännu inte hunnits med. Tur att inte tjejerna störs av att deras mamma springer runt med skritg tröja och stripigt hår. ;o)
Igår plockade jag fram julgranen… Fick rensa mig genom halva källaren för att få fram den..Så den ska kläas idag. Och det ska bakas. Oskar har beställt sån där grön tårta med ros på. Ros som HAN ska äta. ;o)

Men först ska det fixas lunch!

2 reaktion på “En liten snabbis…

 1. Skrotmamman skrotar vidare

  Känner igen tidskaoset ;-) Nu i fåtölj med Skrot i knä = möjlighet!
  Har lagt ner det där med dusch på morgon/dagen. Gjort en handfull gånger sen jag blev mamma ;-) Dvs 1.5 år. Kör på kvällen isätllet när barnen sover!

  //Sunkmorsan?

  Svara
 2. LindaW Inläggsförfattare

  Hehe… Här är det både priorritering och tidsbrist som gör det.. Och så säger dom att man inte ska duscha/bada varje dag! ;o)

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge