Dags att tacka för idag då!
Har varit en omtumlande dag med mycket känslor, både glägje och sorg. En massa glädje för Oskars skull! Han var riktigt nöjd med sin födelsedag och ville inte hoppa i säng när det var dags. ;o) Den gröna marsipantårtan han beställde blev en hit och han bad om en rejäl bit. Och åt sen bara upp marsipanen. Hehe… Ungar. ;o)
Idag har vi dessutom klätt klart granen. Jag är sååååå nöjd!! Tänk att det bara är två veckor kvar till jul!
Tiden går såå fort! Tredje advent på söndag och lucia på måndag. Redan!Första toffsen!Malin var så rolig idag när vi satt och åt middag. Matade henne samtidigt och hon satt och gapade som en fågelholk om jag inte var tillräckligt snabb med skeden.
Hon gillar verkligen mat! Men det får inte vara bitar i, då kväljer hon. Däremot funkar det ganska bra med havregrynen. Som mosar jag bara med fingrarna innan jag häller på vatten. Blir väl en annan sorts ”bitar” i den…
Det har även varit en massa tankar och minnen idag. Det är en person som jag har träffat väldigt mycket i mitt liv som har gått bort… Och det väldigt snabbt med… Så det väcker ju en massa tankar och känslor… Jag lider med familjen… Dom kan inte ha det lätt nu!!!
Kvällen avslutas lugn vid dator/tv… Har ingen ork för nåt mer… Har lite lätt huvudvärk också. Fast det är nog tröttheten som ställer till det…
Var förresten till vårdcentralen med Emilia idag. Hon har fått så konstiga prickar i ansiktet… Visade sig vara svinkoppor. Förra torsdagen hade hon två prickar på hakan som jag funderade på om det var svinkoppor men dom försvann så vi tänkte inte mer på det… Men nu är hon som sagt ganska prickig i ansiktet och jag ringde för en läkartid.
Hon fick utskrivet antibiotika! 5ml tre gånger om dagen i 10 dagar! Ingen liten kur alltså. ´Dessutom kostade medicinen över 400:-!!!!! Helt sanslöst!!!! Jag blev alldeles chockad när Tony sa det!
I såna lägen kan jag tycka att medicinen för barn kan vara gratis, precis som själva läkarbesöket…

Nä, nu ska jag slita mig härifrån… Ha en fortsatt bra kväll!

2 reaktion på “

  1. Linda

    fösrt o främst, många kramar <3

    sedan… brukar inte medicinen till barnen vara nedsatta, reducerade, i pris…? 400 va ju sjukt dyrt!

    vad söt hon är med toffsen, ser så stor ut!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.