♥ Dag 3 – Mina föräldrar

Jag hör till dom som har föräldrar som fortfarande är gifta. Efter en si så där 35 år eller nåt sånt måste det bli… Om inte mer…

Både mamma och pappa är födda 1955, pappa i januari och mamma i mars, så år när det ska fyllas jämnt firas det en hel del. ;o)

Mina föräldrar träffades första gången redan som små. Mina mor- och farföräldrar hade landställe tomterna bredvid varandra. (Är alltså inte bara jag och maken som träffats tidigt…;o)

Mamma jobbar som kokerska på dagis och har gjort så långt tillbaka i tiden som jag kan minnas. Det finns inget bättre än att komma till henne på jobbet och serveras en god soppa och hennes nybakta bröd! Min mamma lagar jättegod mat!!! Som tur är. ;o)

Pappa är lastbilschaufför men innan han sadlade om till det har han bland annat lackerat bilar, varit en äkta skitgubbe och jobbat med blodpudding på Gea´s. Ja, man är en äkta skitgubbe om man kör slambil = tömmer folks toatankar…
Även pappa lagar mat och bättre chili con carne än hans får man leta efter!

Mina föräldrar har samma intresse, om inte massor med större, som oss för att åka båt. Från det att dom sjösätter på våren till det att dom torrsätter på hösten är dom ute i skärgården så mycket dom bara kan.

Mitt stora intresse för att läsa har jag fått från mina föräldrar och när det kommer bäcker i deras bokklubb som vi alla tre vill läsa slåss vi om dom. ;o)
Så just nu har jag press på mig att läsa klart min bok fram till nästa helg för då vill mamma ha tillbaka den för att få läsa den själv. ;o)

Alla mina tidigare sanningar hittar ni –här

4 reaktion på “♥ Dag 3 – Mina föräldrar

 1. LindaW Inläggsförfattare

  Ska jag fråga om han känner en pappa Skrot? ;o)
  nä, men seriöst..
  Han jobbar på Westlunds… Känns det igen?

 2. Martina

  För att inte tala om att jag gillar deras stora hjärta den där julen när jag plötsligt stod utan någon att fira med och fick komma med dig och Sebastian till dem! (minns inte om maken din var med…??)
  Tänker på det varenda gång jag ser dem och vill tacka för det varje gång men det kanske skulle bli lite tjatigt haha

 3. LindaW Inläggsförfattare

  Martina – du är det närmaste en syster jag kommer och såna är välkomna på julen. Så är det bara. <3

Kommentera