♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.

Oj, den här var svår… Favoritminne…
Har ju sååå otroligt många minnen ju!

Ett väldigt speciellt minne för mig är från påsken 1998. Vi var som vanligt hemma hos mormor och morfar tillsammans med halva tjocka släkten och åt en massa god mat!

Vi gjorde oss färdiga för att åka hem och jag sa hej då till morfar i vardagsrummet i sin fåtölj, gick ut i hallen och hade kramkalas med mormor.
Men precis innan vi skulle gå kände jag att jag var tvungen att gå in och krama om morfar en extra gång! Det var sista gången jag såg min morfar i livet!
Kort där efter åkte han och mormor till huset i Grekland och där nere gick han bort.

Bild stulen från min morbrors facebook. ;o)

Bilden är tagen nere i Grekland.
Min morfar var världens bästa morfar!
Och han hette Oskar.

Alla mina tidigare sanningar hittar ni –här

2 reaktion på “♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.

 1. Petra

  Vilken underbar bild på din morfar!!! Vårda det ömt! Min morfar gick bort redan när jag var 4 år så jag har inte jättemånga minnen av honom tyvärr!

  Såg att du mailat Anna´s och det gjorde jag också – men de svarade inte på mailet – utan två dagar senare låg det presentcheckar i posten bara så du vet =) …och jag skrattade gott åt att inte mina ungar är ensamma om att ha sängen full med leksaker… =)

  Kram

  Svara
 2. LindaW Inläggsförfattare

  Ja, minnet av morfar vårdas ömt!!! Och ja, det är en jättefin bild på honom!

  Återstår att se hur det går med Anna's nu. Var och handlade ett nytt hus idag och kollade redan inne i butiken att det var helt. ;o)

  Och idag har vi storstädat ungarnas rum. När vi började bli klara så kikade jag i Sebastians fotända, en säng som var rensad, och hittade lego, duplo, bilar, kläder och diverse annat… Ungar är härliga ibland. ;o)

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.