♥ Dag 15 – Mina drömmar.

Oj, mina drömmar! Det varierar. Vissa större drömmar finns kvar medan andra redan är uppfyllda.

Just nu är en dröm ett större boende. Hus eller lägenhet spelar absolut ingen roll och det behöver inte vara massor med många fler kvadratmeter, men minst ett rum till. Helst skulle jag vilja ge barnen ett varsitt rum och ha ett sovrum. Tror den drömmen ligger långt fram i tiden…

I tonåren, när jag precis hade hoppat av gymnasiet, fick jag frågan vad jag skulle blir när jag blev stor.
Jag svarade att jag skulle gifta mig och få barn.
Så kunde man tydligen inte svara. Man behövde ett ordentligt yrke. Tydligen.
Men min dröm var ju att få gifta mig och skaffa barn. Ett bra jobb kom liksom inte på första plats. Och gör fortfarande inte.
Den drömmen har i alla fall slagit in ganska bra måste jag ju få säga. ;o)

Finns en massa andra drömmar med men just den om större boende är en av dom större!
Och självklart, att jag och min familj får mår bra!

Alla mina tidigare sanningar hittar ni –här

2 reaktion på “♥ Dag 15 – Mina drömmar.

 1. Petra

  Men att gifta sig och skaffa barn var väl en bra dröm som du uppfyllt… Att sen dessutom ha underbara ungar och RÄTT man är ju perfekt!

  Många pratar om drömjobb osv – men jag är inte så säker på att det finns… ett jobb är ju fortfarande inte "vad man är" – utan "vad man gör" – om du förstår vad jag menar… Jag förstår inte folk som identifierar sig för mycket med sitt jobb… Man är inte sitt jobb! Men vad är ditt drömjobb om du har något?

  Kram

  Svara
 2. LindaW Inläggsförfattare

  Ja, jag är väldigt nöjd med att ha åstakommit den biten i mitt liv!!

  Och vad bra skrivet av dig!!!
  Ett drömjobb? Hmm… Jag vill jobba med människor… Där jag nog har trivts allra bäst har nog varit på simkansli. Träffade lite människor och pratade med desto fler (behöver jag säga att jag älskar att prata i telefon?!) Däremot vill jag inte ha ett jobb där jag ska pracka på människor nånting!! Datorn är ju en stor favorit. På kansliet jobbade jag med att ta emot alla simskoleanmälningar för tre, fyra simhallar bla.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge