♥ Dag 06 – Min dag.

Jaha… Det häår blir ju nästan som ett vanligt inlägg då… Eller så väljer jag istället att berätta om ”min dag” så som jag skulle vilja ha en dag…
Fast det var ju inte heller lätt kom jag på… Jag gillar ju mina dagar. ;o)

Min dag idag har varit som så många andra dagar, en dag med fullt upp.

Vaknade när klockan ringde vid 6:15 och släpade mig ur sängen efter dom lokala nyheterna på fyran vid kvart i sju. Eller nä, klockan hann nog bli lite mer.
Jag fixade barnen och Tony fixade frukosten.

Idag passade vi på att ge Malin frukost med. Hon fick lite järnrikegröt och gillade det massor. :o)

Efter frukost gick Tony iväg med grabbarna till skolan och jag gjorde klart mig och Malin för att åka på äventyr när Tony kom hem.
Idag hade vi föräldrargrupp på bvc. Den gav inte så mucket om jag ska va helt ärlig. ;o)
Det som gav nåt var istället lunchen hemma hos Sandra med alla mammorna. Vi handlade tillsammans och smaskade i oss grillad kyckling med potatisgratäng och sallad till en massa samtal om sex och bajs. Hahaha!!! Är man småbarnsmamma så är man liksom. ;o)

Därefter bar det av väg för att hämta Basses jackor som var inlämnade för lagning innan Erica körde hem mig och Malin igen. (Hon körde hela dagen iofs,,, ;o)

Hann hem och mata Malin så ringde Tony från fritids där han var och hämtade grabbarna tillsammans med Emilia. Sebastian hade kräkts! Jippi! Inte!!!
Fast vi misstänker mer att det var förkylningen än magsjuka som orsakade, även om vi kommer behandla honom som magsjuk för säkerhetsskull.
Han har varit pigg och glad nästan hela kvällen bortsett från hostan och äter som vanligt…

Nu har jag suttit här nån timme efter maten medan Tony har roat barnen. Jag har lekt lite med en blogglayout till en annan mamma… Länk kommer om hon gillar det. ;o)

Där har ni min dag idag!

Alla mina tidigare sanningar hittar ni –här

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge