♥ Dag 01 – Presentera mig själv

Jaha, jag som älskar att beskriva mig själv. ;o)

Relativt nybliven fyrbarnsmamma som närmar sig 33 år. Hmm.. Börjar nog bli gammal med. ;o)
Har som sagt fyra barn, två söner på 8 och 6 år och två döttrar på 3 år och drygt 4 månader.
En make finns i mitt liv med.

Född och uppvuxen i Nacka innan jag flyttade hem till Tony i hans lägenhet i Vårberg… En massa år senare när vi var nyblivna föräldrar valde vi att flytta ut på landet bland kossor och grävmaskiner. Jodå, det finns en massa grävmaskiner här för det har byggts om pendeltågsspår och busstorg och bilväg… Och än är dom inte klara…

När jag inte är föräldrarledig slavar jag på McDonald’s. Yups, längre än så har jag inte kommit i mitt  liv. Hehe… Nä, men så illa är det inte. Jag gillar mitt jobb. Kanske inte riktigt något jag vill jobba med i resten av livet, kanske inte ens när föräldrarledigheten är slut men det har egentligen inte med själva jobbet och göra utan mer på åldern på arbetskamraterna och lite sånt…

Jag gillar att vara hemma med barnen och just för tillfället längtar jag inte efter att jobba alls. Men den dagen kommer ju den med. ;o)

Bortsett från min familj så har jag stor förkärlek till att sitta vid datorn. Blogga, läsa bloggarm, facebooka och bara vara… Eller varför inte läsa en bra bok?

Ja, där har ni lite om mig!

Alla mina tidigare sanningar hittar ni –här

2 reaktion på “♥ Dag 01 – Presentera mig själv

 1. skrotmamman skrotar vidare

  Inget ont om The Big Yellow M, men det finns faktiskt väldiga möjligheter i företaget också, om man vill "vidare" uppåt :-)

  Ett smakprov av Linda. En hel del kommer även senare i listan (säger en som fått analyserat mycket)

  Svara
 2. LindaW Inläggsförfattare

  Problemet är väl mest att jag inte är så sugen på att avancera inom företaget… Känner att det inte är min grej. Jag trivs med att ha tid att prata med gästerna och att hinna med mitt jobb. :o)

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge