Awards x2

Jag har fått denna bok-award. Från Lindisen och Skrotmamman!
En riktigt rolig award eftersom jag ÄLSKAR att läsa!!! Tyvärr är jag inne i en svacka just nu och det blir inte så mycket läst som jag skulle vilja. Eller, jag tar mig inte tiden… Hamnar oftast vid datorn istället. Lite dumt egentligen… Och eftersom Malin sover i vårt rum så blir det ingen läsning i sängen inpå småtimmarna längre… Skrotmamman undrade om jag får möjlighet att läsa med fyra monster (okej då, hon sa barn… ;o) och jodå, som jag skrev innan. Prioriteringar. Har jag en läsperiod slukar jag flera böcker i veckan. Och jag har dessutom en stor förkärlek till tantsnusk! Harlequins ”romaner” är helt perfekta när man vill läsa men vet att man inte har så mycket tid eller koncentration. Jag har lådvis med dom… Ju sliskigare desto bättre. ;o)
Regler:

1. Tacka o länka den du har mottagit priset av.
2. Kopiera prismärket till din blogg.
3. Berätta vilka tre författare du räknar bland dina favoriter, och nämn en favoritbok per författare.
4. Skicka priset vidare till fem mottagare som du tycker förtjänar det (Läs: som jag vill veta vad de läser).

* Stephanie Meyer – Genom din ögon/The Host
Underbar historia som är så annorlunda mot det jag är van att läsa! Är visserligen en ungdomsbok men jag rekommenderar den verkligen! Rekommenderar alla hennes böcker. Dom är väldigt bra skrivna och fångar sin läsare!

* Michael Connelly – alla böcker om Harry Bosch tex Dockmakaren
Kriminalromaner, en genre jag verkligen gillar! Även hans andra böcker är bra, inte bara dom om Harry Bosch!

* Dave Pelzer – Pojken som kallades Det
Självklart alla dom andra böckerna om författaren själv! Ett extremt hemskt livsöde som är så ofattbart svårt att förstå att det verkligen har hänt på riktigt!

Jag skickar denna award vidare till Lotta, Bettan, Therese, Sofia och Sandra!

2 reaktion på “Awards x2

 1. Skrotmamma skrotar vidare

  Oh, har också läst Pojken-böckerna. Första var något av det starkaste (och hemskaste) jag läst. "En blomma i Afrikas Öken" ligger också på topp där, i sin skildring av kvinnlig omskärelse på barn – brrrrr och blääääää.

  Men Linda, plocka upp kartongen efter jul när julsakerna ska ner. Kan garantera både tantsnusk, lättläst, kärlek och spänning (och en liten touch av allmänbildning historiskt!)

  Svara
 2. LindaW Inläggsförfattare

  Hmm.. Jag har läst nån bok om afrika så där men tror inte det är just den… Har du den annars?

  Och jag ska…. Ta upp den… Det är lite det där med histora som är grejen, jag vill gärna ha nutid eller kanske lite framtid… Dåtid lockar inte lika mycket. ;o)

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.