Andra advent, tävling och vinst!

Andra advent! Redan!
Var tar tiden vägen?! Snart jul! En dryg vecka till lucia!
Oskar ska vara tomtenisse med sin klass inför hela skolan ihop med treornas luciatåg uppe i kyrkan. Längtar efter att få se det.
Emilia har lite beslutsångest för vad hon ska vara… Mamma försöker med lucia men hon själv är mer inne på pepparkaka. ;o)
Idag ska Tony och Oskar på teater och se Alfons Åberg. Tony vann biljetter hos Loppi för ett par veckor sen. Blir nog roligt för dom.
Jag tänkte försöka baka med Sebastian och Emilia. Får se hur det går med Malin sen… :o)
Vi ska väl gå ut och njuta lite av snön med. Idag ligger temperaturen runt nollan så all den fluffiga pudriga snön sjunker ihop till tyngre snö. Men det gör mig absolut ingenting!!! Det är ju snö ute!!!
Igår var jag och barnen en sväng på julmarkanden i Nynäs. Kanske lite väl kallt… Vi var nog inte helt ordentligt klädda för att vara på julmarknad. ;o) Men oj vad mysigt det var att gå på marknad med en massa snö runt omkring. Det blev liksom lite mer juligt så. Inte som häromåret när vi var där nere och det spöregnande! Det kändes inte speciellt juligt den gången!
Där har ni ytterligare en anledning att snö här härligt!!!
Passar på och påminner om att ni kan vinna en Personlig Almanacka!
Det är sista chansen att tävla idag, jag drar en vinnare till kvällen! Så har du inte redan tävlat tycker jag att du ska passa på nu!
Det braiga med Personl Almanacka är att man själv väljer hur den ska se ut, både utanpå och inuti. Det finns flera olika designförslag och ännu fler färger. Eller så kan du välja att använda fotografier istället! Det gjorde jag!
Man kan dessutom lägga till bemärkelsedagar och den listan sparas inför nästa års almanacka! Den biten är jag extra förtjust i!
Och så finns det förstås en hel bunt med andra alternativ för att göra almanackan så bra som möjligt efter dina önskemål!

Igår kväll när jag surfade runt passade jag på att kolla in tävlingarna jag själv är med och tävlar i. Inne hos Milliez upptäcktre jag att jag har vunnit en ängel från Silverbiten! Oj vad glad jag blev!
Nä om man skulle ta och ta sig i kragen nu då… Och göra nåt vettigt! ;o)
Ha en underbar andra advent!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge