Tävling i samarbete med Personlig almanacka

Avslutad tävling!!!
Jag har fått nöjet att hålla i en tävling i samarbete med personligalmanacka.se
Lite information om Personlig almanacka
 -du väljer text och färg till fram- och baksidan
-12 månaders veckoplanering, med din design, helt i färg.
-tryckt sida med ägaruppgifter
-valfria sidor i slutet, med årsöversikt om man vill.
-tre storlekar att välja bland
-skrivvänligt 140-grams papper
-fiffig gummisnodd håller ihop det stabila plastomslaget
-plastficka medföljer, samt speciallinjal som bokmärke
 
”Jag tävlar hos Från botten till toppen… om en personlig almanacka! Tävla HÄR du med!”
Alla kan vara med och tävla, oavsett om du har blogg eller inte!
Tävlingsregler:
Länka i blogg (på fb om du hellre vill det, ange då ditt fb-namn här) med bild + kursiv text.
Motivera varför DU behöver en personlig almanacka.
Har du inte blogg/fb så maila tre vänner och tipsa om tävlingen, skicka en kopia till mig på w.linda @ telia.com.
Lämna motivering + länk i detta inlägg.

Tävlingen avslutas den 5/12

Lycka till!

20 reaktion på “Tävling i samarbete med Personlig almanacka

 1. lottaplott

  Jag viiiiill haaaaa!!! ;-)
  JAG som är galet förvirrad behöver denna snygga kalender för att kunna hålla reda på alla Leia-aktiviteter, BVC-tider, arbetstider osv osv…
  Kan inte leva utan helt enkelt!

  FB: Lotta Zetterström

  Svara
 2. Mummis....

  http://www.facebook.com/home.php?#!/home.php?sk=lf

  Facebook

  Jonglerar tre barn med ett heltidsjobb plus att jag har pluggat för att bli taxichaffis..

  Snacka om att behöva ha ordning och reda i tillvaron =)

  Och det blir såklart så mycket roligare med en ny fin almanacka som jag dessutom själv får bestämma hur den ska se ut.
  Det är verkligen inte lätt att hitta "rätt" ute på marknaden.

  Kram/Linda Lundberg

  Svara
 3. maria

  länkar på facebook =)
  maria thorsén mattsson

  motivering: har så extremt mycket som måste skrivas in i min kalender, massa möten med min äldsta son utredning, resursskola, småbarnens saker, mina prov och uppgifter i min egna skola. kunde vara kul att för en gångs skulle ha en speciell och finare kalender så istället för att sucka varje gång man öppnar den kan känna lite glädje

  Svara
 4. AnnapåGrönkulla

  Jag vill gärna vara med och om jag vann så skulle jag ge den till min mamma. Hon skriver i sin almanacka varje dag. Nu måste hon flytta till en lägenhet för hon har fått en stor vattenskada i sitt hus. Det kommer att ta minst ett halvår att reparera så hon är rätt så deppad. Skulle vara kul att ge henne en liten present där hon kan ha nedräkning tills hon får flytta hem igen! Har länkat här också:
  http://annapagronkulla.blogspot.com/2010/11/tavlar-hos-fran-botten-till-toppen.html

  Svara
 5. Sofia

  Hej! Är självklart med och tävlar! Gratis är gott och jag skulle verkligen behöva en snygg almanacka att hålla reda på ALLT en familj på 5 står i om dagarna! Med logopeder, kurser, kalas m.m. skulle den vara en räddare i nöden! Tjingeling!

  Svara
 6. Anonym

  Hej!
  Jag vill givet vara med och tävla om en Personlig Almanacka, min gamla har alldeles för många år på nacken för att vara till någon nytta och det märks! Med 5 barn i huset så är det en del att hålla i huvudet, en något mindre förvirrad mor och bonusmamma tackar nog inget av bareen Nej till… För att inte tala om maken, han flyttar väl snart…;-)

  Länkat har jag gjort; http://hannafias.blogg.se/2010/december/sista-for-idag.html

  Mvh Hanna
  samuelsson79@hotmail.com

  Svara
 7. Emma Sjögren

  Jag är jätte gärna med och tävlar om denna fina almanacka!

  Motivering:
  Jag är i stort behov av en kalender då jag är en sådan som behöver skriva upp allt annars har jag inte koll på det tillslut så har jag ungefär en 20 lappar med en massa saker skrivna på och jag vet knappt hälften vad det är eller när dem är till så en kalender skulle vara en perfekt sak för då kan jag ha koll på allting och jag har den alltid med mig och kan skriva in alla saker på en gång och slipper alla dessa lappar som flyger om kring.

  Länkat på min blogg har jag gjort: http://emmaidalinnea.blogg.se/2010/december/tavling-4.html

  Mejl:
  emmis1991@hotmail.com

  Svara
 8. Amanda

  Jag vill absolut vara med och tävla. Har länkat här:
  http://creyla.blogg.se/tavlingar/2010/december/tavling-personlig-almanacka-512.html

  Med ett sjukt barn, en sjuk sambo och mig själv som gravid. Inskolning på dagis, miljoner möten på diverse olika ställen så går en almanacka definitivt åt för att kunna hålla reda på allting.
  Jag har faktiskt en almanacka just från personlig almanacka just nu (den går ut i december) och jag är så GRYMT nöjd med den. Skulle bli överlycklig om jag vann en ny nu lagom till jul. :)

  Hoppas på tur!
  creyla@live.se

  Svara
 9. Malin

  Hej! Jag är självklart med och länkar också i högerspalten i familjens blogg på http://theotott.blogg.se

  Motivering:
  Jantelag! Släng dig i väggen är du snäll!
  För detta inlägg kommer jag definitivt få skäll.
  I Sverige passar det sig inte att säga att man är bra,
  men det har jag bestämt mig för att strunta i, ja!
  Jag är mamma och oftast en jädrans bra en sådetså,
  jag leker, stöttar, uppfostrar och håller på!
  Förtjänas inte detta att firas så sig?
  Med en personlig almanacka, endast för mig?
  För även en som ägnar dagarna åt lek med lego,
  Behöver få planera in tid till att boosta sitt ego!

  Hoppas på tur!
  Kramar Malin
  malin_rautila@hotmail.com

  Svara
 10. Camilla

  Jag är gärna med! Jag vill vinna den så att jag får ge den till min syster. Hon är egenföretagare och har tyvärr en alldeles för liten och katastrofalt rörig kalender. Hon har alltid fullt upp med företaget och barnen och unnar sällan sig själv något. Därför vill jag ge en så här snygg och praktisk almanacka till henne.

  Jag länkar här: http://muminmammatavlar.blogspot.com/2010/12/personlig-almanacka_05.html

  /Camilla
  muminmammaliv@gmail.com

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge