Måndagslista ♥ och det annat då….

Måndag igen då! Härligt. Det innebär också att det är dags för JennyN‘s uppmuntrande måndagslista! Gör en lista du med vetja!
Idag måndag är jag glad för att
– Sofia ÄLSKADE sin present!!!
– Malin har börjat öka mer i vikt
– jag och maken fick lite egentid nästan utan barn i helgen
– dopet snart är här
– mina nya smycken jag fick förra veckan från Miss Dee
– Emilia numera är glad i stort sett varje morgon när man lämnar henne på dagis
– det snart är dags att börja byta gardiner i alla rummen!
– som alltid, jag har min underbara man och mina barn! ♥

Idag fick vi vakna till vackert frostigt kallt vinterväder! Det var nästan sju minusgrader ute och såååå vackert! Vilket dessutom påminner om att jag fortfarande inte har tagit mig i kragen och handlat nya skor. Imorn har dom dessutom lovat regn igen vilket innebär att jag MÅSTE ha nya skor om jag inte ska gå i tunna kalla gummistövlar!
Så nu sitter jag här och väntar på att Malin ska vakna, äta mat och sen ska vi ge oss iväg på skojakt! Även Emilia skulle behöva skor så det är liksom lite småakut…
 
Oskar är hemma idag, fortfarande lite febrig och med väldans huvudvärk, stackarn. Men i övrigt är han ändå ganska pigg. Skönt!
 
Blev dock lite kaotiskt i morse när jag lämnade på dagis. En av dom andra föräldrarådsmammorna har satt upp lappar om möte innan föräldrarmötet på storbarn på onsdag. Det visade sig att det är föräldrarmöte även på småbarn, just den tiden vi tänkte ha föräldaråd. Jag stod där som ett frågetecken och sa att jag inte hade fått den infon tidigare. Men jo, det skulle vara utdelat info om det. Ena fröken letade upp infobrevet som hade delats ut och minsann, dom hade missat att upplysa om föräldrarmötet!!!
Så nu måste vi lösa hur vi ska göra med mötet. Vi löser det ju, men det är lite irriterande….
 
Och jaha… Eftersom jag lyckas ta typ en timme på mig idag att få klart ett endaste blogginlägg så har maken gett sig iväg för att ge sig på en välbehövlig storhandling tillsammans med sina föräldrar så shoppingen av skor får bli till eftermiddagen. ;o)
 
 
Den kommande veckan blir det fullt upp känns det som.
måndag – skoshopping
tisdag – babycafé med Malin på fm, scouter med Halloweentema för grabbarna på kvällen
onsdag – får bli en städdag ;o)
fredag – Tony ska iväg till TRR på en härlig sen eftermiddagstid så jag får styra upp hämtning och middag själv. (Händer ju typ aldrig längre ;o)
lördag – Tony ska hjälpa en kompis att flytta med efterföljande inflyttningsfest, grabbarna har scoutläger att lämnas till. Eventuellt att dom inte vill sova kvar och då ska jag hämta dom på kvällen i så fall…
söndag – jag ska på Årets mama 2010 tillsammans med Martina!!!
 
Hmm… Lät ju faktiskt inte lika mycket när jag skrev det så där. ;o)

5 reaktion på “Måndagslista ♥ och det annat då….

  1. jenny

    Men åhhh här är det en till som ska på årets mama på söndag :) :)

    Blir så glad av att läsa din måndagslista vännen! kramar i massor /jenny

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge