Livet här och nu

Livet i övrigt då? Jodå…
Igår var jag iväg till Farsta centrum på förmiddagen. Hade ju så klart med mig Malin också. Träffade upp Sofia och Julia på vägen och i Farsta mötte vi upp Veronica och Cazzandra.
Strosade lite i affärer, letade glitter till Sofia – som ska skimra på lördag!
  
Lunch på donken och passade då på att ge Malin lite burkmat. En halv liten burk fick hon i sig utan problem!!! Det är så kul att hon är så förtjust i mat!
Vidare hem till Sofia sen. Jag hade lovat att fixa hennes naglar till helgens festande. Gjorde gelénaglar som jag sen lackade! Hon var nöjd och jag var nöjd. Som tack fick jag ett dekorationskit med bland annat dekrationslack. Så nu blir det lite roligare att måla mina egna naglar inför helgen!! :o)
Hem och bara tog det lugnt på kvällen. Var ju veckans bästa tvkväll med – Greys anatomy. Jag bara älskar den serien. Men jag vill INTE se eller höra nåt i förväg, jag vill sitta där varje onsdag och njuta! ;o)
Idag har vi plockat här hemma och mest bara varit. Var upp till Camillas en sväng med. Hade råkat tvätta Sebastians pokemonkort igår… Vi kom fram till att det var bådas fel. Hans för att han lade byxorna i tvätten med korten i och mitt för att jag inte kollade fickorna innan byxorna åkte in i maskinen. Och som den snälla mamman jag är lovade jag honom nya kort!
Så idag var vi som sagt till Camillas där han fick nya kort av mig. Dessutom shoppade han egan kort så nu har båda grabbarna en massa kort. Och jag passade på att köpa en bunt till med kort när det ändå var billigt. Tänkte att det kan va bra att ha dom som belöning, muta eller vad dom nu kan behövas till. ;o)
Därefter bar det av ner till bvc för kontrollvägning och spruta för Malin.
Idag vägde hon 4865 gram = en ökning på 95 gram sen i tisdags och 145 gram sen den 21/10. Order om att tillsätta fett i ersättning och mat och sen en ny tid för vägning om en månad.
Och så va det då sprutadags. En i varje lår och stora krokodiltårar! Stackars liten. Ammade henne innan vi gick därifrån och sen somnade hon och sov i 2,5timme. Vaknde till och gnydde lite ett par gånger men vaknade sen pigg och glad och har lekt på golvet en sväng innan hon fick en flaska och somnade för natten.
Imorn är det tänkt att vi ska till simhallen men det återstår och se om vi kan gå iväg allihopa eller inte. Beror ju på Malin.
Ska även hinna med och fixa kläder till på lördag. Det är ju inte varje dag man ska på vampyrinspirerad 30-årsfest!
Och så måste jag ju slå in presenterna!!! Och ladda kameran så jag kan fota när presenterna öpnnas! ;o)
Ja, och så ska jag ju fixa mina naglar med!
Jo, förresten… Måste ju berätta med… Igår när jag kom hem väntade ett paket på mig här hemma. Och eftersom min kamera är lite död just nu är bilderna på vad som fanns i stulna från Lindisen. Det var ett halsband, två armband och ett par örhängen! Såååååå fina!!! Älskar hela setet men just armbanden blev mina absoluta favoriter!!!
Var det kommer ifrån? Miss Dee! För ett par veckor sen anmälde jag mig för att bli Miss Dee-ambassadör och har väntat på besked. Jag antar att detta betyder att jag numera är en Miss Dee-ambassadör. Dom har missat att maila info dock…
Och just det… I måndags kom min tunika från ammaMamma som jag beställde i lördags. Gissa om jag blev förvånad! Vilken service med så snabb leverans!!! Och vilken underbar tunika!!!! Bra i storleken, inga problem med att den skulle bli tight över bysten eller att det skulle va trångt att amma i den som vissa andra amningströjor är för mig.
Fick också en mass positiva kommentarer om den! Och flera stycken på babycaféet i tisdags dubbelkollade att dom hade hört rätt när jag sade att det var en amningstunika!!!
Det kommer bilder på den när den sitter på mig men till dess får ni gå in på ammaMamma’s hemsida och kika på den!
Jag rekommenderar varmt ammaMamma!
(alla bilder, förutom den på smyckena, är hittade på google)

4 reaktion på “Livet här och nu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.