Jag ser det snöar, jag ser det snöar…!

Åh, åh, åh!!!!!! Det snöar!!!! Massor!!! Och jag riktigt toknjuter!!!
Satte upp ljusslingan på balkoingen igår kväll och så snöade det en kortis redan då. Såååå mysigt!!!
Det var däremot inte lika mysigt imorse när vi vaknade till regn…
Lämnade Emilia på dagis och följde sen med Erica ner till Nynäs. Först var vi till coop forum. Hade sån tur attt jag hittade ett par skor till Emilia som jag dessutom fick 150:- rabatt på av nån anledning!
Vidare till klädförmedlingen där nere men hittade inget skojs…. Hade Malin i bärselen på magen under regnjackan. Har Tonys stora regnjacka på mig så då kan jag knäppa in Malin och bärselen innanför. ;o)
När vi kom ut från klädförmedlingen riktigt vräkte regnet ner så istället för lite spring i affärer gick vi på café och åt lunch. Medan vi satt där skickade Tony sms om hur mycket det snöade. Och hos oss regnade det!
Men – på väg hem mötte vi upp snön. Halvvägs hem gick gränsen och nu, efter att ha varit hemma en dryg timme är det ett ordentligt snölandskap jag kikar ut på!!!! SÅåååå mysigt!!!!
Ska bli lite spännande att höra dom fortsatta rapporterna om spårtrafiken och bussarna. Läste att SJ inte tror på några indragningar den här gången
Och med tanke på hur det brukar bli vid första snökaoset så är jag väldigt nyfiken på hur det kommer gå nu! ;o)

Snart är det dags att hoppa i gummistövlarna igen för min del. Hittade inga skor varken igår eller idag till mig så jag får köra med mina uderbara rosa gummistövlar och sockor istället. Men det funkar ju bra det med, speciellt i den här blöta snön! Det är fortfarande en plusgrad ute men jag hoppas att det ska krypa ner under nollan och vara lite vitt ute ett tag till. :o)

Måste ju bara berätta… Malin satte i sig hela 150ml ersättning till lunch idag! Hon har blivit duktigare och duktigare på att äta för varje dag som går. Igår åt hon dubbelt så mycket till lunch mot för en vecka sen! Tyvärr är det nog dags att inse att amningen börjar gå mot sitt slut… Fast det gör mig inte så mycket med tanke på att Malin numera växer och äter bättre och dessutom är en piggare tjej än förut! Och jag hoppas kunna amma på nätterna ett bra tag till i alla fall. ;o)

4 reaktion på “Jag ser det snöar, jag ser det snöar…!

 1. Skrotmamman skrotar vidare

  Man gör så gott man kan. Huvudsaken är att Malin mår bra! Här tilläggsmatas det ju också nu. Visst kan jag försöka och sitta med Skroten vid tutten timme ut och timme in på kvällarna. Ha han skrikandes och jag fastlåst.

  Men genom att amma och tilläggsmata är vi båda nöjda och kurvorna hann inte plana ut ;-)

  Fasiken, var något jag skulle säga till dig…. men glömde. Minnet är bra men kort.. Hm….

  Svara
 2. Petra

  Vad härligt att lillan är så duktig på att äta ;-)

  Men hua – är det inte halt med gummistövlar??? Här är det vintervitt idag och runt nollan så det får nog bli några snögubbar senare idag!

  Kram

  Svara
 3. LindaW Inläggsförfattare

  Skrotis – jo, så är det verkligen! Jag är sååå glad att ersättning finns!

  Martina – ;o)

  Petra – ja du, igår var det ju mest blötsnö så då var det ingen fara men idag är det en aning halt… Och vad mysigt med snögubbar. Emilia och Sebastian åkte stjärtlapp igår.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.