Här kommer det! ;o)

 
Jag fick själv välja vilken av tre olika behandlingar som jag ville ha hos Lilla Noi. Valde den med thailändsk oljemassage, manikyr och pedikyr! Allt skulle ta två timmar. Tänk bara, två timmar med avslappning och bara vara, utan barnaskrik eller tjat. ;o)
Ammade Malin innan jag gick iväg och passade på att kasta amningsbh’n i ett hörn hemma och fick känna mig lite fräsch i en vanlig bh! Bara en sån sak gör ju att livet känns ganska bra. ;o)
Det var ett litet ställe med en ensam kvinna som jag kom till. Hon placerade mig i en sån där stor härlig fåtölj som man kan ligga i. Stoppade ner mina händer och fötter i varmt vatten och bjöd mig på en kopp te. På bordet bredvid mig fanns dessutom en stor skål med godis! Me liked!
Hon började med händerna. Hade en rolig liten tång som hon klippte bort alla små små minimala hudflikar som kunde tänkas sticka upp vid nagelbanden och avslutade med att massera händerna. SÅååååå skönt!!!
Efter det gick hon vidare på fötterna. Tror nog ite hon hade räknat med min fötter. ;o) Jag har hemska fötter. Massor med hård hud och trampdynorna ser ut som om jag har klivit på en rasp… Hon handfilade båda fötterna och även på tårna använde hon den lilla söta tången. Så här fina har inte mina fötter varit på länge! Helt underbart!!!! Jag älskar att få fotmassage så jag var i himmelriket!
Men det tog ju inte slut där! Fick sedan förflytta mig till en massagebänk efter avklädning och sen började hon massera. Med olja! Som jag njöt!!!! Det där kommer jag göra om igen!!!! Hon knådade hela kroppen. Först benen, ett i taget och sen armarna och ryggen, huvudet, nacken, axlarna. Ljuvligt!!!
Det var med lätta steg jag gick mot bussen sen. Sååååå skönt!!!!
Jag kan inte säga tack nog till Petra och Willvin som gav mig den här chansen!
Jag vann ju deras tävling på facebook där man skulle göra en youtubefilm i somras. Den finns här om ni vill se den igen.
TACK!!!!

2 reaktion på “Här kommer det! ;o)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.