Vad är det med mig??

Det är helt sanslöst! För tredje morgonen på raken har jag vaknat av Malin runt fem, ammat henne och sen gått upp… Känns ganska så väldigt bra att få starta dagen i lugn och ro och utan att resten av familjen är vaken. Malin somnar om när jag går upp så jag behöver inte ens tänka på henne.
Både igår och idag var tanken att sätta sig här vid datorn och blogga… Trots att jag gått upp senast halv sex har jag inte lyckats hamna här förrän efter klockan sex!!! Jag har istället plockat och fixat och donat här hemma. Inte för att det är så illa men lite komiskt. ;o)
 
 Igår var jag iväg och träffade Johanna, Love och Minna för en fika i Farsta centrum. Det var riktigt trevligt. Fick även min fribiljett till Underbara barn som jag vann inne hos Johanna. När dom susade vidare kikade jag lite i affärer och inne på HM hittade jag en superfin tunnstickad kofta till Malin för endast 49,50:-!!! Den högg jag på en gång. Och nu äntligen hade dom fått in raggsockorna i rosa på baby. :o)
Sen var det bara att susa hem, hämta på fritids och dagis och sen hem igen… Kändes som det var fullt upp mest hela tiden. Tony körde iväg grabbarna till scouterna och jag var duktig och tog hand om det stora rena tvättberget. Kändes riktigt bra att få det gjort!
Idag ska jag iväg till Öppna förskolan på förmiddagen och äta lunch i Nynäs med Erica och Nelia. Därefter blir det utvecklingssamtal hos Oskar innan det är dags att hämta hem alla mina små monster. ;o)
Därefter blir det snabbt hem och koka lite högrev. Är tänkt att det ska bli kalops och ghorme sabzi av det men får nog äta det först imorn för jag tror inte jag hinner bli klar i tid idag.. ;o) Får nog bli lite korv till middag idag istället…
Ikväll är det föräldraråd och idag ska vi vara här hemma så jag borde nog fixa till lite fika med….
Nä, nu det är dags att ta tag i dagen…
(alla bilder hittade på google… )

4 reaktion på “Vad är det med mig??

 1. Petra

  Men åååh jag fick precis känslan tillbaka när Vincent var nyfödd och jag smet upp för att vara lite ifred på morgonen och hur mysigt det var ;-)

  Kram

  Svara
 2. LindaW Inläggsförfattare

  ja, det är verkligen mysigt att komma upp så där alldeles ensam utan nån annan vaken… Få lite egentid och hämta andan. :)

  Kram

  Svara
 3. LindaW Inläggsförfattare

  Fast jag har själv valt att gå upp så tidigt. Resten av familjen sover till halv sju, sju. Att gå upp mellan fem och sex för mig innebär lite extra egentid. :o)

  Och tack, jag har haft en jättebra dag!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge