Livet känns ganska bra!

Jag och Malin har hunnit vara på Öppna förskolan med sångsamling och fika (för mamman iaf…) och åkt hem och ätit lunch… Blev en god omelett.. Funderar lite på om det är en nyttig eller onyttig lunch egentligen med omelett… Gjorde på tre ägg, en halv tomat och typ sex tunna kalkonskivor…Lite dåligt med grönsaker till men det blir så ibland… Åt ett äpple efteråt.
Och nu, typ en timme senare så är jag hungrig igen… Suck!
Måste verkligen ta mig i kragen hur mycket jag äter. Har ju börjat komma på rätt väg när det gäller onyttigheterna men äter fortfarande på tok för mycket… Och nu vill jag göra nåt åt det… Kommer bli mycket bita sig i kragen i början…
Och måste ju bara berätta… Snälla goa Erica kom med två klänningar till mig idag. Den ena i storlek M satt super!!!!! Fatta, JAG i en MEDIUM!!!! Och inte nog med det…. Den andra klänningen är inte i stretch men i storlek 40!!! och den funkar! Det är precis på gränsen men ändå, det funkar!!!! Gissa om jag är supernöjd!!!! Livet känns bra härligt i det läget!!!
Träningsvärken jag trodde jag skulle få idag efter allt promenerande igår har uteblivit. Inte så dumt det heller!
Nu ska jag mata Malin, hjälpa Tony att bära ut en halv soffa som ska köras ner till återvinningen och sen hämta grabbarn. :o)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge