Hantverkardags och joller


Vilken knasig liten bebis jag har. Hon ligger i sin säng och jollrar och dregglar för fullt. När jag pratar med henne får jag ett underbart leende till svar och så försöker hon sätta sig upp!!! Så söt!

Efter en ganska kaotisk dag igår med mycket tjafs med barnen har dagen börjat betydligt bättre idag. Känns bra. Nu hoppas jag att det håller i sig med.

Idag ska vi vänta på elektrikern som kommer ”efter nio”. Återstår att se när han kommer. Han ska fixa en ny lampa ovanför diskbänken och ett nytt uttag till diskmaskinen. Funderar på om Emilia ska gå halvdag eller tom vara hemma. Hon är lite hängig.
Och så ska jag fixa en tårta. Farmor och farfar kommer ikväll för att fira Sebastian i efterskott.

Jag hoppas på lite roligare väder med så jag ta en promenad idag med.

2 reaktion på “Hantverkardags och joller

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.