2 reaktion på “Vettigt samtal!

 1. Annika - tre barn och huset och ett fjärde på väg!

  Hehe, det är för gulligt när dom pratar sådär, far och barn :) Conny har flera gånger kommit på att Rasmus sagt "si" och "så" – men det har ju bara vart joller… men nu börjar det arta sig, och "pappa" börjar bli mer tydligt :)

  Gällande räknaren, så idag har den faktiskt inte nollställt sig. Jag tror att det är så att den nollställer när han sitter vid datorn, på nåt sätt som gör att han kommit åt den. Men han vill inte riktigt tro mig där :(
  Idag var det över 13000steg, så det var ju myyycket bättre :)

  Kram Annika

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.