Söndag = valdag!

Då är den här då, valdagen!
Jag är en sån där hemsk människa som inte riktigt vet vad jag ska rösta på ännu… ;o)
Men rösta ska jag iaf. I kommunvalet har jag iofs redan bestämt mig, alltid nåt.
Efter en jobbig natt med alldeles för lite sömn så har jag haft en väldigt bra morgon! Malin somnade om när jag gick upp med Emilia. Hon satte sig och ritade med full koncentration och jag passade på att fixa disk och plocka ordning i köket. Hann med att koka mannagrynsgröt med. Det händer inte ofta! Men gott var det!!!
Nu ska vi ge oss av till vallokalen och efter det ska vi ta en prommis i skogen. Vi hoppas slippa få regn idag. Håll tummarna för oss!
Förresten, var det någon som såg vem det var på kortet i inlägget innan? Och Martina – nä, du får inte svara! ;o)

En reaktion på “Söndag = valdag!

Kommentera