Dagen hittills!

Skulle ut på en prommis på en timme eller så efter att jag hade lämnat Emilia i morse. Mötte upp Erica och Nelia och vi gick iväg… Men det blev inte bara nån timme, det blev flera timmar… Och när vi till slut sagt hej då och jag skulle ge mig hem för att fixa lite lunch landade en ambulanshelikopter nånstans bakom dagis… Blev lite nyfiken och gick iväg för att kolla vad som hade hänt… Bilolycka där väg 225 och Maria Barkmansväg korsar varandra. Det är jätteofta det händer olyckor i den korsningen…
När jag gick hemåt igen passerade jag dagis och Emilia fick syn på mig så jag passade på att gå och hämta henne på samma gång.
Hon var så söt här förut. Tony och jag fick ju lov att äta en sen lunch för jag var inte hemma förrän framåt ett-tiden och då skulle Emilia också ha mat, fast hon ätit lunch på dagis. ;o)
Nu är Tony och hämtar grabbarna från fritids så vi ska hinna äta raberberkakan jag bakade igår. Det är scouter direkt efter maten ikväll så då hinns det inte med då. :o)

Kommentera