Proppen gick…

Känner mig riktigt tråkig när det gäller bloggen just nu…
Dels har jag ju varit i farten massor den här veckan och då hinns det ju liksom inte med att sitta vid datorn lika mycket, dels har jag inte haft nåt inspiration att skriva… Men, men… Det kommer väl tillbaka…
Kvällen igår blev iaf en väldigt bra kväll utan bråk med barnen!!! Så skönt!!!
När ungarna kommit i säng satt jag faktiskt vid datorn och roade mig med att läsa blogg… Följer en blogg med en tjej som pratar emot sig själv hela tiden. Såååå kul!!! Man läser det hon skriver nu och sen går man tillbaka i tiden i bloggen och läser om samma ämnen och så står det annorlunda där. Hehe… Och det verkar inte som människan i fråga märker det heller… Det är egentligen inte en roligare blogg än mig men alla felskrivningar och emotsägelser gör den rolig att följa iaf. ;o)
Morgonen började bra och vi hann bara med en liten kortis med bråk, jag och Sebastian. Strax innan halv tio kom dessutom S och frågade om Sebastian ville följa med ut. Sen tog jag med dom andra och vi var upp till centrum och va duktiga och kastade allt glas som fanns hemma i iglorna (vad heter det i flertal???) och pantade en stor kasse retur. Hann med en sväng på Camillas kläd och lek. Lika bra att passa på. Sista veckan med halva priset. ;o)
Hittade en STOR låda legobitar för 275:-!!!
När vi kom hem upptäckte jag att det hade gått en propp… Taklampan i sovrummet small till innan vi gick ut och det var inte mer med det då. Klockradion funkade fortfarande så det var inte värre än så… Trodde jag… När vi kom hem funkade inte kylskåpet, taklamporna i sovrummen och i badrummet…. Det är väldigt lustigt kopplat här… Dessutom har vi en garderob ståendes under proppskåpet så det är precis att jag inte når. Ringde kusin Mickis så va hon snäll och kom och hjälpte mig.
När vi tog bort ”locket” till lampan visade det sig att hela glödlampan hade poffat!!! Men vi lyckades byta den med…
Till kvällen ska Mickis och Gina ta grabbarna som ska få sova över där. Jätteroligt för dom! Så från middagstid är det bara jag och tjejerna kvar hemma. Nån som vill sällskapa med oss? :o)

Kommentera