Morgonstund har guld i mun…

En aningens morronpigg mamma här! ;o)
Somnade redan vid tio igår och vaknade av Malin strax före fem! Så många timmars sömn var det lääääänge sen jag fick! Så jag va ganska pigg då och passade på att gå upp när hon somnade om! Tände lite ljus, plockade ordning i vardagsrum, badrum och kök, laddade en disk och en tvätt, gjorde rent köksfläktsfiltret, kokade mig en chailatte och hamnde sen här. En vääääldigt bra start på dagen!!
Hör mellan varven hur Malin snorar och hostar… Den biten känns inte riktigt lika rolig… Men det vänder väl snart det med…
Idag ska jag träffa Erica och Nelia igen. Tror vi tar en prommis, eller så går vi till snorres park med ungarna. Isf får nog Emilia vara ledig från dagis.
Det skulle komma nån hit idag för att kolla vår ventilation. Stänger vi igen alla ventiler så blir det undertryck och ytterdörren går knappt att öppna. Emilia kommer inte ut då. Öppnar vi ventilerna stormar det i dom och det är inte lite det låter… :-/ Får väl se vad dom säger…
I övrigt känns det som att jag aldrig har tid att sitta här längre. Tiden är full av en massa annat. På dagarna har jag varit i farten hela veckan, på kvällarna ska det fixas och roas barn. Och när dom är i säng har jag inte så mycket ork kvar längre…
Imorn har vi absolut ingenting inplanerat. Känns ganska skönt. Måste hinna tvätta lite men annars tänkte jag nog tvinga med familjen ut i skogen för att se om vi hittar lite svamp.
På söndag ska vi på äppelknyckarsafari i Willvinland! Ska bli såååååå kul!!!! Inte bara att knycka äpplen då, utan att träffa Petra med familj med!
Nästa vecka är återigen fylld med en massa äventyr och uppgifter såsom läkarbesök för mig, besök av TryggHansa för att kolla våra försäkringar, en intervju för Tony, föräldrarådsmöte, min lillebror fyller 30år och säkert en massa annat jag har glömt!
Jo, Willvin Walkers drar igång igen också!!!!
Och eftersom jag har den härliga turen att ha fått tillbaka min foglossning så kommer jag ha bältet på mig en tid framöver och har då perfekta platsen att sätta stegräknaren på. ;o)
Nä, nu ska jag passa på att måla naglarna innan det är dags att väcka familjen!

2 reaktion på “Morgonstund har guld i mun…

  1. Linda

    åh vilket härligt inlägg! sitter här och ler och får lite energi av allt positivt jag läser =) Vi kanske ses på söndag då, vore kul. har ju inte sett malin ännu! kram kram

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.