Måndagslista och en massa babbel

Jahapps… Då är valet över och det skrivs mer om det på fb nu än vad det gjordes innan! Är lite kul att läsa vad alla tycker och tänker idag. Själv hör jag till den skaran som är otroligt dåligt insatt och har hittat både bra och dåliga saker med dom flesta partier… Men röstat har jag gjort. Ska nog göra som Skrotmamman – sätta mig in lite i vad SD står för… Läste en insändare av dom i tidningen häromveckan och en hel del lät vettigt. Det är ju just det där med invandrarpolitiken jag inte håller med om… Så kan ju vara bra att veta vad dom verkligen står för… Jaja… Jag kanske blir lite insatt så här i efterhand. ;o) Kanske borde läsa på lite mer om alla partier… ;o)
Ute i den härliga skogen!
Efter att vi röstat igår gav vi oss iväg på svampjakt igen. Än en gång hade jag Malin med mig i bärselen. Vi gick turen in bakom kyrkan, över spåret och sen till slut tillbaka hem. Shit va kissnödig jag var då!!!!! Det är ju inte direkt bara och sätta sig och kissa med ett barn på magen. ;o)
Tony valde att vandra vidare och var borta i totalt 5,5 timme men jag och barnen va nog bara ute i 1,5-2 timmar. Han hittade en del svamp så nu har den rensats och ska förvällas och frysas. All rensning har satt sina spår. På mina fingrar.Taggsvamparna färgade av sig ganska bra så jag ser ut som om jag inte har tvättat mig på en vecka… ;o)
Så till lunch idag får det bli en svampomelett!!!! Mums!!!
Oskar och Emilia hjälpte till att rensa svamp. Vi hittade ingen bra borste till Emilia så det blev till att improvisera. ;o)
I övrigt blir det att ta det lugnt idag. Att bära Malin i bärselen i två dagar har satt sina spår på kroppen. Nacke, axlar och armar känns helt döda idag… Tony fick hjälpa mig att lyfta Malin i natt, så illa var det då… Och han ska nog får hjälpa mig med lite massage sen… =D
Veckan framöver bjuder på en del skojs… Bvc-besök för Malin, skoshopping till grabbarna, lunch med bvc-mammorna och vår nya spis kommer!!!!!
Nu ska jag läsa ikapp lite bloggar innan verkligenheten kallar igen… Den nya spisen innbär att det är dags att skura rent bakom spisen… Va ett lååångt tag sen det gjordes sist.. Jag har en massa tvätt att ta hand om och en dammsugning behövs. Dessutom måste vi börja rensa i källaren så att vi sen kan börja tömma båten. Säsongen är snart över….
Och för er som vill leka med maten tipsar jag om Winny. Hittade den hos Mina favoriter på fb.
Avslutar med JennyN‘s måndagslista
Idag måndag är jag glad för att –
– jag har min underbara man och mina barn!!!
– vi har hittat en massa god svamp
– jag har en massa härliga vänner, både nya och gamla
– jag är bjuden på lunch med bvc-mammorna. Ska bli riktigt roligt!
– mina jeans fortfarande känns liiiiite stora trots en massa bakslag i ätandet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge