Måndag igen ♥

Hmmm… Går bra för mig att skriva blogginlägg idag… Eller inte… Har haft ett fönster öppet för att skriva inlägg i typ en timme innan jag nu kom så långt att jag börjat skriva. Hehe….
Idag har Malin premiärat på Öppna förskolan här i Ösmo. M, som jobbar där, blev alldeles till sig när vi kom. Hon jobbar i kyrkan och har varit med på både dop och bröllop med oss och frågade på en gång om vi planerar dop. Jag berättade när och hon frågade på en gång om hon fick vara med på Malins dop med. Självklart!!!
Nu måste jag bara ta mig i kragen och göra inbjudningarna!! Och kanske färdigställa gästlistan med. ;o)
Efter Öf tog vi en prommis i det vackra vädret hem till Camilla. Hon hade varit i skogen igår och delade med sig att ca 5 liten trumpetsvamp och trattkantareller. Sååååå snällt!!!! Hon sa lite fint att jag fick rensa dom själv och klart man gör det när man får så mycket gottis!!!! Fick även en del rabarber och lite tomater med. MUMS!!!
När jag kom hem hade Tony kokat kalops till middag. Det är bland det bästa jag vet så idag har det bara ätits en massa gottis!!!
Fast gottigare var det igår… Då var Andrea och Isabel här och det serverades pasta och köttbullar till barnen och jag och Andrea delade på två kilo kräftor!!! Så himlans gott!!!
På eftermiddagen, när dom hade åkt hem, gick jag och barnen på lekparksprommis. Vi hann med fem olika lekplatser innan vi kom hem igen. Riktigt roligt att göra en sån tur!
Och det är ju dags för JennyN‘s måndags lista igen.
Idag måndag är jag glad för att…
– jag har min underbara man!!! ♥
– alla bråk här hemma minskas sakta, sakta…
– hösten är på ingång = tända ljus och varma koftor
– mina underbara barn! ♥
– den underbart härliga sommaren vi har haft!
– Oskar har hittat kompisar i skolan nu och trivs bra!
– en långväga utflykt planeras inom den närmaste tiden :o)
– nya vänner och bekantskaper!!!
Nu ska jag avsluta kvällen med ett till blogginlägg och sen lite rabarberkaka med vanlijsås till csi! Imorn blir det kångprommis igen. ;o)

En reaktion på “Måndag igen ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.