Lekt i parken

Jahapps… Så hamnade jag här tillslut… Vid datorn alltså… ;o)
Lämnade grabbarna i skolan imorse, hem en snabbis för att hjälpa Tony med den sista packningen innan han åkte ut på sjön och sen gick jag och tjejerna till Snorres park för att grilla tillsammans med Familjecentralen. Varje fredag går dom dit så länge vädret tillåter. Vi fick en riktigt mysig förmiddag där, även om det blåste massor!!. Mötte upp Erica och Nelia på vägen dit och i parken var även Sandra och Jonathan.
Hann gå förbi Camillas kläd och lek en sväng innan vi gick hem med. Hon håller på och fyller på med massor av nytt nu, speciellt vinterkläder!
När vi var hos Camilla ringde Sebastian och frågade om han fick gå med sina kompisar M och S hem från fritids och visst. Frågade om Oskar och Sebastia sa att han skulle prata med honom. Sen lade han på. En lång stund väntade jag på samtal från fritids om att det hade strulat men inget kom… Så när vi gick hemåt, jag och tjejerna, gick vi förbi hos M och S för att kolla läget och då var bara Sebastian där! Oskar hade inte velat följa med honom dit. Bestämde tider med honom och var lite smart. Sa på en gång till M och S att Sebastian inte skulle få gå ut efter maten men att dom gärna får komma hit. På så sätt slipper ju jag oroa mig för att inte Sebastian kommer hem sen.. ;o)
Vidare till fritids för att hämta Oskar och han ville inte alls gå hem. Tror invänjningen är klar nu. ;o) Nu roar sig barnen själva och jag fick en stund här. Fast ska strax försöka slita mig från datorn och plocka lite här hemma istället. Ska få lite gäster imorn! :o)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge