Frostiga tofflor. ;o)

Brrr… Det är kallt ute på mornarna när vi vaknar nu och jag hörde första frostvarningen på tv i morse!!! Trots det tänkte Sebastian sätta på sig shorts idag!! Jag fick honom på bättre tankar iaf. ;o)
Idag ska jag åka till Långtbortistan (Skärholmen) och träffa Martina och Benjamin. Jag ska dessutom passa på och leta vidare efter en fleecetröja till Malin. Än så länge har jag inte hittat nåt. Antingen finns det ingenting eller så är det i fel storlek… Men än tänker jag inte ge upp…
Ska passa på och tipsa om Toffelhjälten! Sebastian, Oskar och Emilia har, som ni såg i dom tidigare inläggen, fått tofflor från dom. Alla tre har själva valt vilka modeller dom ville ha på dom, bland över 50 olika modeller!! Barnen har hunnit ha dom några dagar och verkligen älskar dom!!! Dom är mjuka och bekväma och mamman är väldigt avundsjuk.
Just nu är det dessutom rabatt på deras tofflor så passa på och kika in hos Toffelhjälten!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.