En helt okej dag!

Lördagen började med en halvdann sovmorron. Blev väckt i omgångar från strax efter fem men fick ligga och slumra om till vid halv nio. Skönt.
Efter en frukost där barnen fick smaka på det hemgjorda äppelmoset – 2/3 gillade det. ;-) – så klädde vi på oss och gick på svampjakt. Jag tog Malin i bärselen och det gick ganska bra. Vi hittade en hel del svamp. Tyvärr kunde vi inte fortsätta vår jakt, ett regn avbröt oss. Vi kom hem som dränkta katter. ;)
En snabb lunch och sen åkte jag iväg på en lingon & blåbär-visning. Var sådär… Hem, handlade pizza och sen fastnade jag vid datorn. Har hjälpt Heidi att byta grafik på sin blogg. Nu ska här sovas. Alldeles för sent. Imorn väntar val!

2 reaktion på “En helt okej dag!

  1. Skrotmamman

    Låter som en bra dag. Själv gillar jag vare sig regn, skog eller svampplock ;-) laddar för val här hemma också. De kommer ju tro att vi är hur gammeldagsa som helst. Kommer gå till vallokalen uppiffade och kalasklädda, ha ha. Men vi ska på barnvälsignelse efter….

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.