En bra start på dagen!

Somnade redan vid halv tio igår och sov en timme på soffan innan jag hoppade i säng… Och Malin vaknade inte förrän vid strax innan fyra!!!! Såååå skönt! Hon åt dessutom vid sjutiden så hon sov läääänge!
Så när klockan ringde nu vid halv sju var jag ganska pigg. Med andra ord en riktigt bra start på dagen.
Idag ska jag och Malin ner till Nynäs med Erica och Nelia. Och eftersom vi ska åka i Ericas lilla minibil så får inte vagnen plats så jag ska testa att bära Malin i bärsele idag. Ska bli spännande att se hur det går. :o)
Det verkar bli en riktigt fin dag idag! Hoppas verkligen det!
Imorn ska jag nog bara vara hemma… Börjar bli fullt på schemat nu med nånting varje dag… Det är långväga utflykt :o) läkarbesök, besök av försäkringsman, besök av vänner, föräldrarmöte… Ja lite av varje… Så jag ska nog unna mig en dag hemma imorn. Men först en långprommis på morronen. ;o)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge