Dåligt med tid

Oj, det känns som jag aldrig hinner sitta vid datorn längre. Kollar facebook mestadels via mobilen och bloggen är inte lika lätt att hålla uppdaterad via mobilen…
Men lite inlägg kommer det iaf… :o)
Idag har jag umgåtts med Erica och Nelia hela dagen. På förmiddagen var vi på Babykonsert i kyrkan. Det var klockringning (som vi fick höra på vägen dit ;o) sång och känselstationer. Biten med känselstationer är kul men Malin känns lite liten för det än så länge. Hon passade istället på att bli hungrig just då. :o) Därefter var det fika i församlingshemmet.
Efter det gick vi en kort prommis och hamnade sen här hemma. Lite mer fika; dem goda äppelkakan jag bakade till gårdagens besök åts upp.  ;o)
Och så har jag gjort Erica medberoende… Jag har fått henne att bli en Willvinist! Hon har skaffat sig en egen Willvin och har rotat fram en stegräknare för att vara med i Willvin walkers.
Willvin walkers är en stegtävling för den som vill i Wloggen. Den pågår 15 september -15 oktober 2010. Titta in i Wloggen om du är nyfiken…
Igår kom Martina och Marianne (och Benjamin och Sixten) hit på besök. Vi åt en mumsig tonfisksallad till lunch och fikade sen med en supermumsig äppelkaka. Det är alltid lika trevligt att få besök och dagen tog slut alldeles för snabbt!!!
Imorn ska grabbarna springa Tallruset (skoljoggen) så jag hoppas på fint väder så jag kan titta på dom.
På eftermiddagen ska jag, Malin och grabbarna åka till Andrea. Emilia får stanna hemma den här gången… Jag känner att jag inte har tålamod att åka kommunlt halvvägs till långtbortistan ensam med alla fyra och tyvärr är hon den som är värst i trotsandet just nu så hon får ha en egen kväll med pappa istället. :o)
Jo, just det… Tony har idag varit och träffat en rekryterare så håll tummarna för att han hittar nåt till Tony snart! :o)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.