Vilken härlig dag!!!


Emilia sommaren 2009

Fick börja dagen med en liten sms-dejt i samband med Malins morgonmål vid halv sextiden i morse… Donnisen och jag hade bestämt dejten i förväg. En riktigt trevlig start på dagen måste jag säga. :o)

Efter vår lilla sms-dejt fick jag sova ett par timmar till innan det var dags att sätta fart. Behövde hinna packa åt grabbarna som nu är avlämnade hos farmor och farfar för att bli hämtade igen på lördag.

Tony åkte iväg till båten och jag skulle åka med ungarna ner till bvc för mätning och vägning av Malin. Men det blev lite ändrade planer. Ingen av dom va på speciellt roligt humör och absolut inte på humör för att åka ner till bvc så jag hörde av mig till Natta som va snäll och ställde upp som barnvakt! :o)

Malin och jag fick åka iväg själva! Skönt!

På bvc gick det bara bra och Malin väger idag 3680 gram och var 51,4cm lång.

Även jag passade på att ställa mig på vågen inne hos mvc… Oj, oj, oj vad jag blev förvånad!!! Jag hade gått ner 2kg på två veckor! Veckor som varit fyllda av chips, godis och läsk!!! Jippi!!! SÅ nu känner jag mig väldigt sporrad att ta tag i viktminskningen! Tänker inte banta eller så men ändå göra nåt åt det…. Så idag har det bara handlats hem frukt, inget gottis!
För jag såg mig själv i spegeln och kunde till och med se att jag har börjat gå ner i vikt!!!
Sedan förlossningen har jag gått ner 8kg! Så här lite har jag inte vägt på många år!!!

Och glädjen tar inte slut där….

När jag satt på bussen hem satt jag och kollade facebook för Willvins youtubetävling skulle få en vinnare vid lunchtid….
Då ringde Tony och sa att jag hade vunnit!!!! Jag!!!! Som aldrig vinner annars!!!
Jag har vunnit ett spabesök!!!! Sååååå kul!!!!!

Vad jag vann med? En egengjord minifilm om Willvin… ;o)

Jag har smilat och lett och skrattat så mycket idag att jag har ont i kinderna!!! ;o)
För det tar inte slut där, det blev mer roligt….

Malin har varit trög i magen sen igår… I vanliga fall bajsar hon sjuttielva gånger per dag men sen igår har det inte kommit nåt och hon har ätit lite sämre idag…
Efter amning här hemma på eftermiddagen så luktade hon bajs och jag gav henne till Tony… Han går ut i badrummet, klär av henne, tar av blöjan och ropar sen efter hjälp… ;o)
Det visade sig att lilla fröken inte hade bajsat klart… Hehe… Jag tog över och började sanera efter henne… Flyttade undan henne där det var rent på skötbordet… Då kom det ännu mer!!!!
Det slutade med att hon fick bada i handfatet! ;o) Sen va lilla fröken sååååå hungrig!!!!

Och gissa om vi skrattade mitt i röran.

Nu är Tony och lämnar grabbarna och passar även på och handlar. Emilia ser på tv, Malin sover och jag sitter här och bara är en stund! Och LER!

En reaktion på “Vilken härlig dag!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.