Sommarlov och måndagslista

Måndag och ny vecka! Sista veckan på sommarlovet!
Nästa måndag börjar allvaret igen… Mys!
Den här veckan är planen att vi ska hinna med lite roligt med ungarna… Fast det känns redan som att vecka är för kort… :-/
Grabbarna vill jättegärna gå på Grönalund och Emilia på Skansen. Så jag tänkte att man kanske kunde göra båda dom utflykterna samma dag… Men det kanske är tråkigt för Tony att gå på Grönan med grabbarna utan vuxet sällskap och samma för mig, att gå ensam på Skansen med tjejerna utan sällskap….
Så är det nån som har lust att följa med kan ni ju hojta till… :o)
Dessutom har Oskar blivit tillfrågad om han vill följa med farmor och farfar på sjön några dagar och det vill han.
Tony vill åka ut på sjön en sväng han med.
Och jag är nog mest bara lite rastlös…
Kanske skulle skicka iväg Oskar med farmor och farfar, Sebastian med Tony ut i skärgården och stanna hemma med tjejerna. Blir det Skansen så blir det… Och Grönan har ju öppet lite till så vi måste ju inte hinna med det den här veckan…
Och den här veckan tänker jag hoppa på JennyN‘s måndagslista… Har varit på väg några gånger men sen glöm bort det… Men här kommer den…
Idag måndag är jag glad för att
– jag har min familj!
– Malin sover ganska bra på nätterna
– jag har blivit utvald att få vara med i Willvin folks
– det börjar bli liiiiite lugnare på alla bråk här hemma
– jag kan använda mina vanliga byxor igen ;o)
– det fortfarande är sommarlov
– det snart är tisdag och vi får reda på vem som vann en spaupplevelse i Willvins tävling på facebook…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.