Vilken Willvin är din Willvin?

Jag har ju under dom sista månaderna tjatat om Willvin och deras underbara väskor!
Jag lovar att inte sluta med det, istället tänker jag tjata lite mer!

För mig, som har en STOOOR förkärlek till väskor redan från början, har Willvin varit en uppenbarelse! ;o)

Här hemma har vi numera tre olika Willvinväskor; en Magnificent Napped, en Magnipack och en MultiDad. Det används minst en väska om dagen… Magnipacken använder jag själv och då inte bara som skötväska utan som just en ryggsäck. Det underbara bottenfacket på väskan gör att jag kan ha med mig skötsaker men ändå använda det stora facket till det jag vill… Vår Magnificent Napped hänger i stort sett alltid på vagnen, färdig att gå iväg. MultiDad‘en har jag inte hunnit prova så mycket själv ännu för maken är såååååå kär i sin väska att han inte låter mig röra den. ;o)
Han har den med sig var han än går och då har han aldrig varit en människa som använder väska innan…

Jag skulle kunna fortsätta skriva MASSOR om dessa underbara väskor men länkar istället massor så du kan kika själva istället…

Och när du sen bestämmer dig för vilken väska du vill ha så kan du beställa den via mig.
Kontakta mig via mail, linda.wahlstrom@telia.com så hjälper jag dig.
Om du köper väskan via mig så kommer du få gratis frakt och dessutom en överraskning med din leverans från Willvin.

Du måste kontakta mig INNAN du lägger din order på Willvins hemsida, så får du en kod som ger dig fri frakt och en överraskning.
Du ska sedan maila koden och beställningsuppgifter till Willvin för att få frakten korrigerad på din faktura.

Jag har mina underbara Willvinväskor, nu är det din tur!!! :o)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.