Hmm… Gonatt?!


Malin va lite knölig under kvällen. Ville inte riktigt bli lugn… Försökte amma flera gånger men hon va inte intressad och somna ville hon bara göra i famnen. Så fort vi lade ner henne så vaknade hon… Jag, Oskar, Emilia och Malin tog en tur till centrum. På väg tillbaka somnade Malin äntligen. För att vakna när vi kom hem… Klockan hann bli över nio innan hon somnade. Lite skillnad mot dagarna innan då hon somnat redan vid halv åtta. Och eftersom hon varit punktlig med att vakna efter tre timmar stannade jag vid datorn… Rätt vad det var var klockan halv två nästan… Då var det över fyra timmar sen sista amningen. Så jag väckte henne för lite mat och ska väl somna nu. ;o)

2 reaktion på “Hmm… Gonatt?!

  1. LindaW Inläggsförfattare

    Ja du, återstår att se… Vi ska äta kräftor med Tonys familj och det lär ju inte bli som vanligt då… Men tack! :o)

Kommentera