Hemma igen…

Yups, då va vi hemma igen då….

Vi gav upp… Fast riktigt så illa va det inte… Eller jo…. En del…
Våra små söta herrar och den stora damen har varit på sina bästa trotshumör under dagarna på sjön… nä, nu ljuger jag… Inte bara under dagarna på sjön, under tiden som har gått sen grabbarna kom hem från farmor och farfar. Det va ju bland annat därför vi åkte ut på sjön. Dagarna fungerade ganska bra, men mornar och kvällar va inte roliga… Så vi fick hemlängtan. Här kan vi i alla fall sprida ut oss i olika rum.
Dessutom kom Tonys lillasyster med familj upp till Stockholm från Göteborg idag för att hälsa på över helgen så vi kände att vi ville åka hem för att träffa dom med och låta dom träffa Malin.

Det känns som en riktigt bra beslut!

Dessutom väntade en riktigt rolig nyhet på mig när jag kom hem idag… Det handlar om mina älskade Willvin-väskor och hur DU kan köpa en via mig!!! Mer information om det kommer…. :o)

Nu ska jag hoppa i säng!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge