Dagen som gått…

Vi kom iväg till Nynäs… Till slut… Tog sin lilla tid bara. ;o)

Vi var och handlade lunchmackor till oss på Glade Kocken. Dom har nog Nynäshamns godaste och mest prisvärda mackor (och övrig mat) och fika i hela Nynäshamn!!! Har ni vägarna förbi ska ni äta där!

Fast vi åt inte där, vi tog med oss. ;o) Även en varsin mockaruta fick vi med oss. Tog med maten och gick till Frejas holme så Emilia fick leka på Hoppetossa. Va riktigt trevligt även om det blåste lite väl mycket. Malin sov gott hela tiden…

När Emilia va nöjd med lekandet gick vi upp på ”stan” för att leta i affärerna efter en bröstpump till mig. Började på Svens leksaker och efter en stunds letande hittade jag en halvgömd låda som va rejält dammig. Lite trist… Den pumpen kändes inte riktigt lockande… Gick vidare till apoteket för att kolla vad dom hade. Där fanns det bara deras ”rör”handpump och den gillar jag inte riktigt… Vidare ner på Åsas leksaksförmedling men inte heller där hittade jag nåt jag ville ha. Avslutade på det andra apoteket och dom hade nån elektrisk pump som jag inte vet om det är nåt att ha… Hann inte kolla in den så noga för i den vevan ringde mat-och-sov-klockan.. ;o)

Googlade runt lite på bröstpumpar nu efter maten och hittade sprang på Mam’s bröstpump och när jag sökte vidare på den hittade jag till Johannas inlägg om den. Lite roligt eftersom jag följer hennes blogg numera. Letade upp henne på facebook (ja, jag är vän med henne där ;o) och hon sa på en gång att hon rekommenderar den pumpen! Så nu vill jag hitta den i en butik nära mig för att kunna kika lite närmare på den!
Nån som vet var den kan finnas i butik?

Nu sover Emilia och medan jag sitter här så ligger Malin i pappas famn… Hon är gnällig idag och så är det andra dagen när hon inte har bajsat så mycket på dagen utan fyllt en blöja och lite till på kvällen istället… Jag får väl börja fundera på om jag har ätit nåt konstigt eller om det bara är ändå.. Nu ska vi testa med nappen och se om det kanske bara är lite snuttbehov, för hon ätit inte när hon får bröstet… :-/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge