Blixtar och dunder…


Vi var ju hos Tonys syster igår kväll. Allt som serverades att äta var sååå gott!!! Och jag hade tur med, hade en flaska Chapell Hill ståendes så jag behövde inte dricka läsk. ;-) När ungarna själva ville gå hem och sova vid halv tio tog jag alla fyra barn och gick hem. Och för första gången på väldigt länge kunde jag natta dom tillsammans utan bråk!!! Kändes sååå bra! Sebastian hade däremot svårt att somna. Det drog förbi ett rejält åska och blixtoväder igår kväll. Så jag bäddade ner honom i pappas säng. :-) och medan han låg där passade jag på och röjde hela lägenheten! Det behövdes verkligen!!! Så idag fick jag vakna upp till en lägenhet i ordning. Me like!!! Nu återstår att hitta på nåt roligt att göra idag…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.