Njuter verkligen!!!

Njuter av värmen, av min man, av mina barn, av sommaren -av LIVET!
Fast kanske inte riktigt av allt, för lillasyster har bytt plats i magen och ligger och sparkar mig allt vad hon kan just nu och det är inte så njutsamt… ;o)

Va hos läkaren idag igen och fick ett nytt och mer utförligt intyg. Känns super. Hon skulle dessutom kolla upp det med min handläggare på fredag på en gång när dom träffas så det inte är några konstigheter med det nu på slutet. Känns bra det med. :o)

Efter läkarbesöket gick jag hem och skulle äta lunch men hann hänga tvätt och sätta på en ny och plocka massor innan jag hade ro att sätta mig med min lunch. ;o)
Har hunnit tvätta fyra omgångar redan idag och den femte är i maskinen. Har hängt årets första tvätt på balkongen och det torkar ju så mycket fortare då!!!

Kvällen blir lugn… Och utan dator… Nån gång före klockan sju ska dom komma och hämta min dator för att sen laga web-kameran… Har ingen aning om hur lång tid det kommer ta, om det är ett par dagar eller veckor… Kommer kännas lite jobbigt. ;o) Tur att vi i alla fall har en till dator.

Imorn ska vi packa och handla. Sebastian har fått ledigt från skolan på fredag så han, Tony och Oskar kommer åka ut på sjön redan på fredag morgon medan jag och Emilia ska gå på studentmottagning på eftermiddagen och sen åka ut till kvällen… Skojs! Och det ska bli såååå skönt att få komma ut!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.