Midsommar i skärgården…

Hemma igen efter en riktigt härlig helg på sjön!!! Tror inte nån av oss egentligen hade nån lust att åka hem igår. Det va riktigt strålande solsken och varm! Men, men… Det är bara och tvätta och packa och få veckan och gå så vi kan åka ut igen. Och den här gången stannar vi nog lite längre. ;o)
Vi har haft en väldans tur med vädret i helgen. I torsdags när vi åkte ut var det strålande sol även om vindarna gjorde att det inte värmde såååå mycket… ;o) Ungarna var väl inte superförtjusta i att behöva åka hela vägen från Årsta till Korpen med slussning… Dom gillar inte biten över Värtan, det är så guppigt där. Oskar började tjata och fråga om när vi skulle vara framme direkt efter slussningen = ca 3 timmar kvar…. Han och Emilia sov sig igenom en stor del av resan och Sebastian åt sig igenom den… Men god hjälp av sin mor. ;o)


Så här bor vi i båten… En massa packning, egengjord dubbelkoj till mig och Tony
Ungarnas krypin
Midsommarafton var jättefin och det kom massor med båtar. Såååå skoj. En helt bunt med barn med…. Och det badades (i det ca 14-15 grader kalla vattnet brrrr) vi åt sill-lunch MUMS!, klädde och dansade runt midsommarstången, fikade med jordgubbsbakelser, åt en lätt men god middag…. Dessutom fick grabbarna gå på knattedisco… Emilia fick hoppa i säng, mamma var elak. ;o) När grabbarna väl hade somnat dom med så var det dans för oss vuxna på dansbanan. Eller, dom andra dansade. Inte jag och helt klart inte min make. ;o)


Vi dukar långbord till sill-lunchen, Barnen vid sill-lunchen, Emilia busar med sin kusin Gina
Emilia hos Gina, Midsommarstången hissas!
På midsommardagen hade vi alla sorters väder från strålande solsken, blåst, spöregn, blixtar och dunder, regn i sol osv… Men ändå, det var en BRA dag!!!! En sån där avslappnad utan andra måsten än att utfodra barnen med jämna mellanrum och en stunds traditionsenligt lekande på ängen… Kvällen blev ljum och avslutades med lite ostar och kex.


Tramsmaja som inte ville vara med och leka ;o)
Lekar på ängen

Igår var det som sagt strålande solsken hela dagen och vad passar inte bättre då än att gå i bikini hela dagen. Med resultatet att den här kroppen just nu är lite väldigt skär och svidig…. Ojsan hoppsan, man skulle kanske har smörjt in sig liiiiite. Hehe…. Nacken och magen är nog värst men eftersom det är strålande väder idag med så behöver jag inte ha så mycket kläder över det röda iaf… ;o)


Min härligt somriga kropp efter tre timmar stillasittandes i båten… ;o)
Så summa summarum – vår midsommar helg var riktigt härlig och vi längtar ut efter semester nu!!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.