Gomorron, gomorron!!!


Vaknade till en underbart vacker dag idag! Strålande solsken, platt vatten och en massa fågelkvitter. Riktigt nice. Mindre kul är väl orsaken till att jag vaknade redan halv sex på morronen en söndagmorron: halsbränna! Jag som höggravid tydligen INTE äta vitlök till middag. Iaf inte dom mängder som det blev igår. Vi gjorde en grekisk middag med souvlaki, citronpotatis, tzatziki, tomatsallad, feta och oliver. Det var sååå gott. Senare på kvällen åt vi dessutom ost och kex. Men jag misstänker som sagt att vitlöken är orsaken… Ja, ja… Bara å bita ihop liksom. Kanske somna om lite. ;o)

3 reaktion på “Gomorron, gomorron!!!

  1. LindaW Inläggsförfattare

    Petra – ja, det var jättevackert i morse! Speciellt efter gårdagens blåsande.

    Linda – nääää!!! Och idag har jag upptäckt att även choklad ger halsbränna….

Kommentera