Fredag = fullt upp!

Tony och grabbarna har redan åkt iväg… Skönt! Så blev det lite lugn och ro här… ;o) Emilia sitter i badet och jag bprde sätta fart ist för att sitta här… Men jag blev alldeles yrslig så jag tar det lite lugnt en stund och häller i mig lite vatten. Vid tio ska jag ringa och kolla om presenten jag har tänkt mig till studenskan finns i Haninge eller om jag måste till Nynäs först…

Ska hinna plocka av här hemma och diska lite innan vi går bortsett från att jag ska hinna fixa mig och Emilia. ;o)

Klockan fyra ska vi vara borta och det tar ju en stund att ta sig dit… Plus att vi som sagt ska hinna med presenten med… Känns som att en lat dag imorn är nåt för ig… Skönt är i alla fall att jag fick sova bra inatt!!!

Ha en bra dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.