… det regnar här i Stockholm idag…

Hmm… Sitter och funderar på om vi får höra den låten ikväll… Med tanke på vädret… För regnar gör det idag. I massor! Fast det gör mig inte så mycket. Dels gjorde det att jag sov riktigt gott imorse – jag fick sovmorron!!! :o) Såååå skönt!
Och så gör det ju inte så mycket att man inte orkar gå ut när det är sånt här väder. ;o)

Idag är det sommarlov så inga klockor ställdes och ungarna tog lite sovmorron iaf. Skönt. Nu har dom just dragit iväg till kompisarna på gården bredvid. Det är tydligen inte riktigt lika kul att leka hemma hos oss som hos dom… Vi har ju inga tv-spel. ;o)

Tony, jag och Emilia ska passa på att handla lite för jag har beställt sill och färskpotatis till lunch. :o)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.