Yups, den funkar!!

Jahapps… Hemma ensam med ungarna idag… Känns lite sådär om jag ska va helt ärlig. Gårdagen satte sina spår på kroppen… Men, men… Jag tänker inte gnälla, Tony är ju faktiskt och sjösätter!!!! Det är bara och ladda med alvedon istället. ;o)

Tog det lugnt på förmiddagen och fick sen för mig att vi skulle gå ut en sväng innan lunch och innan regnet dyker upp. Fick på ungarna kläder och satte på mig min nya fina stegräknare! Och kliver sen utanför dörren i regn!!! Man kan ju bli irriterad för mindere liksom…
Sa åt ungarna att dom fick vara ute en stund, jag ville ju testa stegräknaren… Gick bort till nästa port och tillbaka och sen va det bara att ge upp… Det regnade för mycket för att vara ute utan regnkläder…

Kollade stegräknaren när jag kom in, 98 steg. En början iaf… Nu har jag röjt ordning hela köket och plockat lite i hallen innan jag satte mig här och är faktiskit uppe i 288 steg. Så nästan 200 steg bara av att rensa kök och röra mig lite hemma! Trodde inte det skulle bli några steg alls… Lite skojs!!!

Nu sitter ungarna och kollar på SvampBob. Igen! Verkar vara maraton. Suck!!! Undrar hur många gånger Nickelodeon har kört med just Svampbob-maraton?!

Snart lite lunch, sen ta det lugnt innan det är dags att göra sig klar att åka till Andrea för tjejkväll!!! :o)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.