Vilket minne…

Hade bestämt mig för att visa lite bilder på min nya underbara Willvin Magnipack idag. Den har varit min trogne följeslagare hela dagen.

Först hamnade fleecetröjan där i, sen tjocktröjan… Fast den senare fick jag ta på igen när jag kom tillbaka till Ösmo… :/
Blev en snabbis på ica och sen hämta barn.

Eftersom det är långhelg skulle ju en del saker med hem så det va bara och stoppa ner i väskan, som jag tyckte jag hade fyllt med en hel del redan…

I ytterfacken fick plånbok och nycklar trängas. En flaska i sidofacket. I bottenfacket har jag mitt lillapillerförråd. Dessutom fick Emilias fodrade jeans, trosor, strumpor och en påse med kissiga byxor och trosor plats!
I stora facket hade jag en mininececär, en bok, almanacka och min fleece redan från början. Dessutom fick jag plats med en tetra med 1,5l mjölk, en leverpastejsburk. Dessutom Emilias stora tjocka lurviga tröja!!!

Jag va chockad över allt detta fick plats utan att det kändes som väskan va totalt överpackad!!! Gissa om jag är nöjd!!!!

Just det lilla STORA bottenfacket är ju helt super!!!!!
Men bilder får ni vänta på till en annan dag… ;o)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.