Varit lite kreativ :o)

Bakade mitt livs första egna rabarberpaj idag! Resultatet blev riktigt mumsigt.
Pratade med min mamma i samma veva och hon sa att mormor hade massor med rabarber så vi nog bara kunde åka dit och hämta. Gissa om jag blev glad!!! :o)
Har varit och köpt en liten smal pensel att måla naglarna med och ikväll testade jag den. Va skojs, pyssligt och inte ett dugg lätt med vänsterhanden. Jag satt dessutom i vardagsrummet i halvmörkret smart som jag var… Men resultatet blev helt okej iaf… Synd bara att jag inte fick till annnat än suddiga bilder…

2 reaktion på “Varit lite kreativ :o)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.