Trött dag…

Klockan hann bli efter tre innan jag somnade om i natt… En del av tiden fördrev jag med att spela solitaire på mobilen. ;o)

Va inte det lättaste att vakna till imorse heller… Men, men… Efter lämning av barnen va det ju bara att gå hem hit och sätta sig så jag behöver ju inte anstränga mig allt för mycket idag. Känns skönt. Vädret är dessutom helgrått med lätt regn om vartannat så det känns ganska passande med en lat dag. ;o)

Däremot får jag mer att göra i eftermiddag då jag ensam ska hämta och lämna tre barn och dessutom hämta och lämna Sebastian på simskolan… Måste komma på nån snabb och lätt middag som inte väger ett halvt ton att släpa hem från affären med…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.