Tar en paus…

Ja, från rensadet alltså… ;o)

Igår va jag ner i källaren och tittade efter flytvästarna och när jag ändå va där nere så passade jag på att skifta om vagnen så nu sitter liggdelen på och suffletten väntar på tvättning. Sen ska den ju förstås bäddas med men det får bli närmare…

Passade på att plocka upp spjälsängen med. Behövde kolla om det saknades skruvar men det gjorde det inte. Skönt!
Så nu är den ihopskruvad och på plats. Känns mysigt!
Både Emilia och Oskar sa att det va mysigt med bebissängen med… :o)

Idag bestämde jag mig för att leta fram bebistäcket… Jag har hittat massor med annat men inte det… Hmm… Inte för att vi kommer ha så stort behov av ett tjockt täcke till en julibebis men i alla fall… Skönt att veta att det finns…

Nu har jag hela hallgolvet fullt med gardiner och sängkläder som ska tillbaka in i garderoben. Hittade iaf spjälskyddet så ska tvättas upp.

På lördag ska vi äntligen sjösätta båten och efter det kommer ju en stor del av energin gå åt till den så jag kan ju lika gärna fixa med bebisgrejor nu. ;o)

2 reaktion på “Tar en paus…

  1. LindaW Inläggsförfattare

    Är det minsta storleken, som passar i vagga? För såna i spjälsängsstorlek har vi i parti och minut. ;o)

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.