Solen skiner och inflammerad axel

Yups, efter några dagars semester har solen kommit tillbaka! Såååå skönt!!!
Jag hade planerat att åka in till jobbet med sista läkarintyget men det får hamna i brevlådan ist. Det är för fint väder för att stressa fram och tillbaka till stan idag…

Var till läkaren imorse med. Dels för min tå, som jag slog alldeles blå i påskas. Nu har det gått fem veckor och den är fortfarande som en tjock liten knöl… Läkaren sa att man inte gör nånting med den eftersom det är en av dom små tårna… Och hon vill inte skicka mig på röntgen heller eftersom jag är gravid. Fotriktiga skor och vänta ut den blev diagnosen.
Dessutom passade jag på att fråga om min axel. Har haft jätteont i den sen i söndags utan att ha gjort nåt speciellt. Hon konstaterade att det är en liten inflammation men kan inte skriva ut några bra tabletter mot värken pga graviditeten. Jag skulle äta mina alvedon och dexofen regelbundet ett par dagar ist.

Hade som sagt tänkt njuta massor av solen idag ist men har inte kommit längre än hit till datorn… Läst i kapp i bloggar och på facebook… Idag är en sån där dag när det är lite trist att bara gå hemma och inte orka så mycket mer. I eftermiddag ska jag ha utvecklingssamtal hos Sebastian och han ska på utflykt till Vanstaskolan för att grilla korv och leka lekar med fritids. Dom skulle gå tillbaka till Tallbackaskolan vid 15.30 men samtalet är 15.15 så före tre måste jag hinna hämta på dagis och även Sebastian. Tur att Vansta och dagis ligger nära varandra iaf…
Tony är dessutom på kurs idag och åker sen raka vägen till båtklubben för att masta på båten och sen är det städdag till kvällen. Hehe.. Det där lät lite kul… ;o)

Jag vet att jag med gott samvete kan sitta och ta det lugnt en hel dag, jag är ju ändå sjukskriven. Men samtidigt känns det så tråkigt ibland. Jag lever mitt liv innanför dessa fyra väggar känns det som… Att åka iväg och träffa nån annan eller bara åka och handla kräver en massa planering. Inte bara det att det ska hinnas med under dagen innan barnen ska hämtas, det måste planeras med tanke på dagen efter hela tiden. Åker jag i väg och går i affärer en dag kan det ju innebära att jag är helt död av värk dagen efter så då måste jag ju tänka mig för innan jag åker iväg. Tänk om jag har nåt inplanerat kommande dag…

Andra dagar sprudlar jag av energi och har inget att lägga den på. Det slutar med att jag tvättar och städar och dammsuger… Visst, jag får ordning och reda och trivs här hemma. Men ibland önskar jag att jag bara kunde vara så inpulsiv att jag bara kunde åka iväg och hitta på nåt…

Ja, ja… Färdiggnällt från mig… Finns ju dom som har det värre… Jag har ju ”bara” lite foglossning, i övrigt mår både jag och bebisen bara bra. Och familjen har det bra dom med. Så nä, jag ska väl inte gnälla… Även om det känns skönt att göra det ibland…

Nu skriker magen av hunger så jag ska väl resa mig härifrån och fixa nåt att äta… Och ta tag tvätten, disken och solen. ;o)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.