Sköna söndag!

Hade en väldigt trevlig kväll hemma hos Andrea igår. Massor med god mat, god dricka och trevligt sällskap. Dessutom hade jag tur och fick lift hela vägen till Västerhaninge på vägen hem och väl där kom bussen efter några minuter. Kändes riktig soft!!!

Idag är det en seg dag. Dom sista dagarnas äventyr känns men jag har inte superont i alla fall. Skönt!

Va lite värre imorse men det var nog för att jag var stressad för att få iväg Sebastian i tid. Han är iväg på heldagsutflykt med scouterna. Jag, Oskar och Emilia har varit och kikat på loppisen på farmor och farfars gård och passade på att gå en prommis på samma gång. I över en timme va vi ute. Härligt!!!!


Massvis med gullvivor!!! Vackert!

Hela skogen var full av vitsippor!!!

Och dessutom, över 3400 steg!!! Mindre kul var det igår… Hade tydligen satt på mig räknaren fel innan jag stressade iväg till tåget så alla steg hem till Andrea försvann. Och det va ett par stycken… =( Men nu har jag kommit på att räknaren sitter bra på foglossningsbältet så nu borde det blir bättre framöver.

Berättade för Tony hur mycket jag hade lyckats gå han svarade bara med att han hade gått massor mer och att han borde ha en egen räknare… Så det lutar åt att han får en egen i veckan. Ska bli spännande! Då ska jag dessutom tvinga honom att vara med i Willvin-tävlingen. ;o)

Min guddotter Hannah som pratar med änderna i Uppsala i fredags. ;o)
Om man glömmer bort en maskros i vatten så blir detta resultatet… Hehe…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.