Jihoooo!!!

Idag har det varit full fart heeeeela långa dagen!!!!!

Morgonen startade tidigt för att hinna med åttatåget… Mötte upp Sandra (och Sofia en sväng) på tåget för att sen få lift av Martina, Peyman och Hannah till Uppsala och Willvin-fotograferingen!!!

Som vi har skrattat idag! Det va skitkul!!! I Uppsala väntade även Lindisen och Petra från Willvin. Lindisen, jag och Martina fotades samtidigt. Fotograf va Göran Ekeberg från Add light. Massor med skojs och trams. Och helt underbart superskojs!!! Och som tack för att vi ställde upp fick vi dessutom en varsin Willvin-väska!!! Jag valde en Willvin Magnipack, ryggsäcken! Bara ett problem med den… Min söta make tyckte att den va till honom…. ;o)

Vill ni se bilder finns det på Willvins facebooksida!

bild lånad från willvin

Efter fotograferingen åt vi en efterlängtad lunch. På en persisk restaurang. Jag åt Ghorme sabzi, en lammgryta. Den är sååååå god!!

Medan Sandra gjorde sin fotografering och vi väntade på att Peyman skulle bli klar med sitt passade jag, Martina och Hannah på att strosa runt lite i Uppsala. Synd att det blåste så mycket bara…

Hemma var jag inte förrän klockan va närmare sex så man är lite seg ikväll…
Men det hindrade inte mig från att ta en tur till ica för att hämta ut paketet med min nya stegräknare!!!! Imorn ska den testas. Vilket nog inte kommer resultera i så många steg med tanke på det trista vädret som har lovats… ;o)

Jag har haft en superdag!!!!

2 reaktion på “Jihoooo!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge