Från kaos till lugn!!!

Grabbarna va ju ute innan maten och fick order om att passa tiden. Vi har precis börjat med att dom får vara ute på det viset, med att passa tiden själva. Idag blev det tio minuter sent men det var visst för att dom hade lämnat tillbaka en sparkcykel som dom hade lånat. Känns godkänt även om vi pratade om att man måste hålla koll på tiden och börja avsluta liiite tidigare nästa gång. Men jag är jätteglad att dom klarar det så bra redan. Sebastian börjar kunna det här med klockan och Oskar tycker det är jättekul och vill kämpa på han med så vi måste nog skaffa en klocka till honom med.

Vi åt middag och den blev så god tydligen att alla tre barn åt så bra att det inte blev en gnutta kvar till farsgubben i familjen när han kommer!!!!

Efter det började kaoset! Alla tre satte igång att göra helt tvärtemot det mamma hade bett dom om och det blev bråk och tjaffs… Tyvärr… Så Oskar och Emilia åkte i säng redan 18.15 idag! Fast med tanke på att dom somnade nästan på en gång så var dom nog väldigt trötta. En dag i solen tar ju på krafterna…
Sebastian sitter uppe och ritar nu och muttrar lite över att inte han får se på tv men det är faktiskt rikigt skönt med en kväll utan tv’n på. :o)

Nu väntar jag på att min älskade make ska komma hem!

2 reaktion på “Från kaos till lugn!!!

 1. Linda

  skitungar =) Lustigt hur de kan få en på såååå dåligt humör och i nästa sekund göra en så glad…. tokigt det där.
  skönt att du har det lugnt där hemma nu =)

  Svara
 2. LindaW Inläggsförfattare

  Ja, eller hur… Och nu är det helt tyst!!! Bara fågelkvitter, för jag har balkongdörren öppen i sista solskenet!!! Ljuvligt!!!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.